Sporttihalli

Sporttihalli sijaitsee entisessä Mynämäen Liikuntahallissa (os. Urheilutie 9, 23100 Mynämäki). Halliin kulku tapahtuu henkilökohtaisella kulkukortilla. Henkilökunnan tavoitat HaNi-Hallin osoitteesta Keskuskatu 35 tai puhelimitse 044-2222400.

Sporttihallin toiminnalliseen kuntosaliin voi ostaa kuukausikortin. Kortin voit hankkia HaNi-Hallilta. Kulkukortilla salille pääsee arkisin sekä viikonloppuisin klo 05.00-23.00 välisenä aikana. HaNi-Hallin yhdistelmäkortteihin sekä kuntosalikorttiin sisältyy myös Sporttihallin toiminnallisen salin käyttö.

Sporttihallilla järjestetään myös ryhmäliikuntatunteja ja näihin ilmoittaudutaan Avoinna24- ajanvarausjärjestelmän kautta. Tunnille voit osallistua myös kertamaksulla tai maksamalla kertamaksun MobilePaylla (70290)

Tuttujen palloilulajien (lentopallo, sulkapallo, tennis ja salibandy) lisäksi täältä löytyy sisäsali kuulantyöntö/kiekonheittotreeniin!

Uusinpana lajina Sporttihallissa voi harrastaa myös Padelia. Padelin ja sulkapallon vuorovaraukset tehdään HaNi-hallilta ja uutena palveluna yksittäiset tuntivaraukset myös Avoinna24 -järjestelmän kautta.

Avoinna24 -> Sporttihalli -> Ryhmäliikunta ja sieltä varaus.

Varauksen voit myös maksaa kätevästi MobilePayn kautta, numerolla 70290. Maksutapana käy myös liikuntaedut. Ainoa mitä tarvitset on voimassaoleva kulkukortti tai HaNilta koodin avainlukkoon.