Kuntosalit

HaNi – Hallin yläkerran valoisa ja viihtyisä kuntosali on tarkoitettu jokaiselle kuntosaliharjoittelusta kiinnostuneelle aikaisemmiasta kokemuksesta riippumatta. Meiltä saat täydellisen opastuksen kuntosaliharjoitteluun! Alakertaan sijoitettu punttisali puolestaan tarjoaa rauhallisen ja tasokkaan kokonaisuuden totisempaan treeniin. Käytössäsi ovat monipuoliset David:in ja Star Track:in kuntosalilaitteet ja -välineet.

Erikoisuutena DAVIDin CoreZone -selkäryhmä
Suomalainen DAVID-yhtiö on selän kuntoutuksen edelläkävijä ja DAVIDin kuntoutuskonsepteja käytetään ympäri maailmaa. DAVID CoreZone -konsepti perustuu tähän laajaan tietopohjaan ja se mahdollistaa selkävaivojen ennaltaehkäisyn yksinkertaisilla, mutta tehokkailla Prevention Line -laitteilla. Huomiota on kiinnitetty erityisesti laitteiden helppoon käyttöön. Prevention Line sisältää kuntosalilaitteet selkä- ja vatsalihasten harjoittamiseen, venyttämiseen ja rentouttamiseen.

Jokaisen kuntosaliasiakkaan on rekisteröidyttävä asiakaspäätteellä rappujen alapäässä ja näytettävä kulkukorttiaan kuntosalin ovella.
Käyttäjä on vastuussa kuntosalioven sulkemisesta perässään ja toimillaan varmistaa, ettei luvattomia kulkemisia salille tapahdu.
Väärinkäytöksistä tyhjennämme kortin välittömästi, ilman varoitusta!

Kuntosalin ikäraja on 15 v.
Lasten oleskelu kuntosalilla on ehdottomasti kielletty!

Kuntosalin poikkeava käyttö:
IKÄÄNTYNEIDEN KUNTOSALIRYHMÄT
maanantaisin klo 12.00-13.00
tiistaisin ja torstaisin
klo 9.00 – 13.00 (tauko 11-12)

Lisäksi tilamme ovat oppilaiden käytössä arkisin
klo 8.00 – 15.00 välisenä aikana. (harvoin kuntosali, eikä koulujen lomilla)
Palvelemme koko tämän ajan myös asiakkaitamme, mutta pyydämme huomioimaan, että ajoittain liikuntatiloissamme saattaa esiintyä pientä ruuhkaa.

Omnia

Omnia -uudenlainen harjoituskokonaisuus
OMNIA ™ tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia kaikenlaiseen toiminnalliseen harjoitteluun; voimaa, kestävyyttä, vakautta ja liikkuvuutta, ketteryyttä ja nopeutta.

Tämä uudenlainen harjoittelumuoto on toiminnallista harjoittelua
parhaimmillaan! Treeni tapahtuu Omnia -laitekokonaisuuden ympärillä kiertoharjoitteluna ja se kehittää voimaa, kestävyyttä, tasapainoa ja koordinaatiota. Omnia -kokonaisuuden harjoitevalikoima on hyvin laaja, joten treeneihin ei varmasti kyllästy.

Sporttihallin sali

Sporttihalli sijaitsee entisessä Mynämäen Liikuntahallissa (os. Urheilutie 9, 23100 Mynämäki). Halliin kulku tapahtuu henkilökohtaisella kulkukortilla. Henkilökunnan tavoitat HaNi-Hallin osoitteesta Keskuskatu 35 tai puhelimitse 044-2222400.

Sporttihallin toiminnalliseen kuntosaliin voi ostaa kuukausikortin. Kortin voit hankkia HaNi-Hallilta. Kulkukortilla salille pääsee arkisin sekä viikonloppuisin klo 05.00-23.00 välisenä aikana. HaNi-Hallin yhdistelmäkortteihin sekä kuntosalikorttiin sisältyy myös Sporttihallin toiminnallisen salin käyttö.