Ryhmäliikunta

HaNi-Hallissa voit harrastaa monipuolista ryhmäliikuntaa. Tervetuloa liikkumaan yhdessä! Ryhmäliikuntatunnille on aina tehtävä paikkavaraus. Jos olet tulossa ensimmäistä kertaa tunnille, varaa paikkasi joko sähköpostilla info@hani-halli.fi tai puh. 044-2222 400. Ensimmäisen varauskerran jälkeen voit käyttää sähköistä ajanvarausjärjestelmäämme. Varattu tunti pitää aina peruuttaa, mikäli se jää peruuttamatta veloittaa ohjelma automaattisesti yhden käyntikerran.

Tarkista kulloinkin ohjelmistossa olevat tunnit ryhmäliikuntakalenterista!

Yksilöliikunta

Kuntovalmentaja ja äitiysliikuntavalmentaja -palvelut

HaNi-Hallin kuntovalmentajat auttavat Sinua saavuttamaan tavoitteesi, olipa haaveenasi sitten kunnon kohottaminen, painonpudotus tai terveemmät elämäntavat. Koulutettu kuntovalmentaja suunnittelee ja toteuttaa yksilöllisen kokonaisuuden omien tarpeittesi ja tavoitteittesi mukaan.

HaNi-Hallin koulutettu äitiysliikuntavalmentaja auttaa äitejä voimaan paremmin raskausaikana ja palautumaan synnytyksestä turvallisesti. Äitiysliikuntavalmentaja suunnittelee ja toteuttaa sinulle kokonaisuuden aloittaa harjoittelu turvallisesti synnytyksen jälkeen tai auttaa sinua treenaamaan turvallisesti raskausaikana.

Kuntosalit

HaNi – Hallin yläkerran valoisa ja viihtyisä kuntosali on tarkoitettu jokaiselle kuntosaliharjoittelusta kiinnostuneelle aikaisemmiasta kokemuksesta riippumatta. Meiltä saat täydellisen opastuksen kuntosaliharjoitteluun! Alakertaan sijoitettu ”rautasali” puolestaan tarjoaa rauhallisen ja tasokkaan kokonaisuuden totisempaan treeniin. Käytössäsi ovat monipuoliset David:in ja Star Track:in kuntosalilaitteet ja -välineet.


Erikoisuutena DAVIDin CoreZone -selkäryhmä
Suomalainen DAVID-yhtiö on selän kuntoutuksen edelläkävijä ja DAVIDin kuntoutuskonsepteja käytetään ympäri maailmaa. DAVID CoreZone -konsepti perustuu tähän laajaan tietopohjaan ja se mahdollistaa selkävaivojen ennaltaehkäisyn yksinkertaisilla, mutta tehokkailla Prevention Line -laitteilla. Huomiota on kiinnitetty erityisesti laitteiden helppoon käyttöön. Prevention Line sisältää kuntosalilaitteet selkä- ja vatsalihasten harjoittamiseen, venyttämiseen ja rentouttamiseen.