Kuntosalit


HaNi - Hallin yläkerran valoisa ja viihtyisä kuntosali on tarkoitettu jokaiselle kuntosaliharjoittelusta kiinnostuneelle aikaisemmiasta kokemuksesta riippumatta. Meiltä saat täydellisen opastuksen kuntosaliharjoitteluun! Alakertaan sijoitettu "rautasali" puolestaan tarjoaa rauhallisen ja tasokkaan kokonaisuuden totisempaan treeniin. Käytössäsi ovat monipuoliset David:in ja Star Track:in kuntosalilaitteet ja  -välineet.


Erikoisuutena DAVIDin CoreZone -selkäryhmä
Suomalainen DAVID-yhtiö on selän kuntoutuksen edelläkävijä ja DAVIDin kuntoutuskonsepteja käytetään ympäri maailmaa. DAVID CoreZone -konsepti perustuu tähän laajaan tietopohjaan ja se mahdollistaa selkävaivojen ennaltaehkäisyn yksinkertaisilla, mutta tehokkailla Prevention Line -laitteilla. Huomiota on kiinnitetty erityisesti laitteiden helppoon käyttöön. Prevention Line sisältää kuntosalilaitteet selkä- ja vatsalihasten harjoittamiseen, venyttämiseen ja rentouttamiseen.


kuntosali2.png

Omnia -uudenlainen harjoituskokonaisuus
OMNIA ™ tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia kaikenlaiseen toiminnalliseen harjoitteluun; voimaa, kestävyyttä, vakautta ja liikkuvuutta, ketteryyttä ja nopeutta.

Tämä uudenlainen harjoittelumuoto on toiminnallista harjoittelua
parhaimmillaan! Treeni tapahtuu Omnia -laitekokonaisuuden ympärillä
kiertoharjoitteluna ja se kehittää voimaa, kestävyyttä, tasapainoa ja
koordinaatiota. Omnia -kokonaisuuden harjoitevalikoima on hyvin laaja,
joten treeneihin ei varmasti kyllästy.

http://qicraft.fi/product/omnia-nostaa-funktionaalisen-harjoittelun-uudelle-tasolle/

Skillmill -uudenlainen juoksumatto
SkillMill™ on Technogymin® tuotekehityksen innovoima uudentyyppinen juoksumatto, joka mahdollistaa uuden tavan harjoitella, parantaa ja vahvistaa juoksun kannalta tärkeitä perusominaisuuksia. Voit kehittää turvalliseti ja tehokkaasti voimaa, nopeutta, ketteryyttä ja kestävyyttä.


Skillrow -soutulaite
Uudella SKILLROW soutulaitteella voit harjoitella kuntoa sekä voimaa korkeimmalla mahdollisella tasolla. Soutulaitteessa on hyödynnetty lajikohtaista huippumuotoilua sekä digitaalista tekniikkaa.

Kaksivaiheinen vastus monipuolistaa käyttöä. 10-portainen ilmavastus ”peruskäyttöön” ja pitkälle matkalle. Magneettivastus tuo uuden ulottuvuuden voima- ja tekniikkaharjoitteluun, sillä se vaatii todella tehokasta jalkatyöskentelyä

Nämä laitteet muodostavat yhdessä HaNi-Hallin uuden toiminnallisen liikuntatilan. Tila avataan vuoden 2018 alussa -seuraa ilmoitteluamme! Omnia-salissa ohjaamme ryhmiä, ja ohjatun toiminnan ulkopuolella on asiakkaidemme käytössä. Itsenäisesti salia voi käyttää viiden ohjatun käyntikerran jälkeen.

Omnia -harjoitteluyksikkö soveltuu erinomaisesti sekä tavallisen kuntoilijan, että aktiiviurheilijan liikuntatilaksi. Liikkeet ovat muokattavissa sopivaksi kaikenikäisille ja -kuntoisille käyttäjille. 


qwd
 

HaNi-Halli Oy | Keskuskatu 35 | Mynämäki | Puh. 044 2222 400 | info (at) hani-halli.fi | www.hani-halli.fi

HaNi-Halli Oy Keskuskatu 35 | Mynämäki
Puh. 044 2222 400
info (at) hani-halli.fi
www.hani-halli.fi

HaNi-Halli Oy
Keskuskatu 35
Mynämäki

Puh. 044 2222 400

info (at) hani-halli.fi

www.hani-halli.fi