Omnia -uudenlainen harjoituskokonaisuus
OMNIA ™ tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia kaikenlaiseen toiminnalliseen harjoitteluun; voimaa, kestävyyttä, vakautta ja liikkuvuutta, ketteryyttä ja nopeutta.

Tämä uudenlainen harjoittelumuoto on toiminnallista harjoittelua
parhaimmillaan! Treeni tapahtuu Omnia -laitekokonaisuuden ympärillä
kiertoharjoitteluna ja se kehittää voimaa, kestävyyttä, tasapainoa ja
koordinaatiota. Omnia -kokonaisuuden harjoitevalikoima on hyvin laaja,
joten treeneihin ei varmasti kyllästy.

http://qicraft.fi/product/omnia-nostaa-funktionaalisen-harjoittelun-uudelle-tasolle/

Skillmill -uudenlainen juoksumatto
SkillMill™ on Technogymin® tuotekehityksen innovoima uudentyyppinen juoksumatto, joka mahdollistaa uuden tavan harjoitella, parantaa ja vahvistaa juoksun kannalta tärkeitä perusominaisuuksia. Voit kehittää turvalliseti ja tehokkaasti voimaa, nopeutta, ketteryyttä ja kestävyyttä.


Skillrow -soutulaite
Uudella SKILLROW soutulaitteella voit harjoitella kuntoa sekä voimaa korkeimmalla mahdollisella tasolla. Soutulaitteessa on hyödynnetty lajikohtaista huippumuotoilua sekä digitaalista tekniikkaa.

Kaksivaiheinen vastus monipuolistaa käyttöä. 10-portainen ilmavastus ”peruskäyttöön” ja pitkälle matkalle. Magneettivastus tuo uuden ulottuvuuden voima- ja tekniikkaharjoitteluun, sillä se vaatii todella tehokasta jalkatyöskentelyä

Nämä laitteet muodostavat yhdessä HaNi-Hallin uuden toiminnallisen liikuntatilan. Tila avataan vuoden 2018 alussa -seuraa ilmoitteluamme! Omnia-salissa ohjaamme ryhmiä, ja ohjatun toiminnan ulkopuolella on asiakkaidemme käytössä. Itsenäisesti salia voi käyttää viiden ohjatun käyntikerran jälkeen.

Omnia -harjoitteluyksikkö soveltuu erinomaisesti sekä tavallisen kuntoilijan, että aktiiviurheilijan liikuntatilaksi. Liikkeet ovat muokattavissa sopivaksi kaikenikäisille ja -kuntoisille käyttäjille. 


 

HaNi-Halli Oy | Keskuskatu 35 | Mynämäki | Puh. 044 2222 400 | info (at) hani-halli.fi | www.hani-halli.fi

HaNi-Halli Oy Keskuskatu 35 | Mynämäki
Puh. 044 2222 400
info (at) hani-halli.fi
www.hani-halli.fi

HaNi-Halli Oy
Keskuskatu 35
Mynämäki

Puh. 044 2222 400

info (at) hani-halli.fi

www.hani-halli.fi