Kokous- / juhlatila edustussaunalla
Noin 20 hengelle tarkoitettu viihtyisä ja ylellinen kokoustila on erinomainen valinta niin kokouksiin kuin myös rentoihin juhlatilaisuuksiin.

sisakuva.png

VIP-tila
HaNi-Hallin avarassa VIP-tilassa voit järjestää kokouksia tai nauttia pelinäkymiä aitiopaikalta. VIP-tilaan voimme hoitaa seurueelle myös ruokailun.

Messut ja konsertit
HaNi-Hallin isot ja avarat tilat tarjoavat loistavat puitteen myös messuille, markkinoille sekä erilaisille konserteille. Salibandykentälle levitetään suojamatot ja koko tila on vapaasti käytettävissä. Meiltä löytyy myös esiintymislava sekä 100 neliötä siirrettävää joustoparkettia tansseista innostuneille.

Lasten synttäripaketit
Olemme suunnitelleet puolestanne kolmet eri teemasynttärit, joissa lapset viihtyvät takuuvarmasti. Lasten synttärijuhlien järjestäminen HaNi-Hallissa on helppoa ja mukavaa -me järjestämme juhlan tarjoiluneen ja ohjelmineen, teidän tehtävänne on keskittyä juhlista nauttimiseen! Alla on esitelty synttäripakettien sisältö hintoineen. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan myös omia toiveitanne unelmien syntymäpäiväjuhlan toteuttamiseksi! Lisätiedot ja varaukset: info@hani-halli.fi  tai puh. 044 - 2222 400.

Synttäripakettien teemat              PÄIVITETÄÄN!!!!!!Synttäripakettien hinnat:
Kahden tunnin synttärit, 170 €
Puolentoista tunnin synttärit 140 €
Sunnuntailisä 50/60€
Synttäripaketin hinta sisältää ohjaajan, kokoustilan, leikki- ja pelivälineet, sekä tanssisalin tai salibandykentän! Kokoustilaan voi tuoda omat tarjottavat, tarjoiluastioineen. Henkilömäärä 10. Lisähenkilöt 5 €/hlö, maks 20 henk.

Tarjoilupaketit:
Synttäreille voit valita herkullisen tarjoilupaketin vaikkapa synttärisankarin mieltymyksiä mukaillen! Tarjoilupakertin hinta: 60€ (maks. 10 henk. Lisähenkilöt 4€/hlö)

Uudistuneet tarjoilupaketit

Tarjoilupaketti 1: sipsiä, karkkia, keksejä, täytekakkua/juustokakkua ja mehua
Tarjoilupaketti 2: dippikasviksia, sipsiä, karkkia, mokkapaloja ja mehua
Tarjoilupaketti 3: ranskalaisia, lihapullia, nakkeja, dippiä, mehua ja jäätelöä.


 

HaNi-Halli Oy | Keskuskatu 35 | Mynämäki | Puh. 044 2222 400 | info (at) hani-halli.fi | www.hani-halli.fi

HaNi-Halli Oy Keskuskatu 35 | Mynämäki
Puh. 044 2222 400
info (at) hani-halli.fi
www.hani-halli.fi

HaNi-Halli Oy
Keskuskatu 35
Mynämäki

Puh. 044 2222 400

info (at) hani-halli.fi

www.hani-halli.fi