Ryhmäliikunta

HaNi-Hallissa voit harrastaa monipuolista ryhmäliikuntaa. Tervetuloa liikkumaan yhdessä! Ryhmäliikuntatunnille on aina tehtävä paikkavaraus. Jos olet tulossa ensimmäistä kertaa tunnille, varaa paikkasi joko sähköpostilla info@hani-halli.fi tai puh. 044-2222 400. Ensimmäisen varauskerran jälkeen voit käyttää sähköistä ajanvarausjärjestelmäämme. Varattu tunti pitää aina peruuttaa, mikäli se jää peruuttamatta veloittaa ohjelma automaattisesti yhden käyntikerran.

Ryhmäliikunnan lajiesittelyt
(tarkista kulloinkin ohjelmistossa olevat lajit ryhmäliikuntakalenterista)


Spinning
Spinning on monipuolinen laji, jossa Spinning-sisäpyörää poljetaan eri asennoissa ja erilaisilla tekniikoilla. Oikeanlainen ajotekniikka ja -asento ovat tärkeitä, jotta spinning olisi mahdollisimman tehokasta. Harjoittelun myötä tulee tunnista haastavampi vastusta säätämällä.  Tunnilla saat nopeasti tuloksia, sydän, keuhkot ja lihakset vahvistuvat kaloreiden hävitessä olemattomiin. Spinning on vertaansa vailla oleva tapa kohottaa kuntoa ilman monimutkaisia liikkeitä, hyvän musiikin ja ammattitaitoisen ohjauksen siivittämänä. Spinning ei kuormita niveliä, joten se sopii mainiosti myös nivelongelmista kärsiville tai ylipainoisille.

Latin Vibes
Hauska ja hikinen tanssitunti kuumien lattarirytmien tahtiin. Tansseina mm. salsa, reggaeton, merengue ja jive. Monipuolista vartalonkäyttöä ja pientäkoreografiaa. Ei tarvita aiempaa kokemusta, tule sellaisena kuin olet ja tanssi juuri niinkuin hyvältä tuntuu. Mukaan avoin mieli ja mukavat jumppavaatteet.

Pumppi
Tehokas voimaharjoittelutunti tangolla ja levypainoilla menevän musiikin tahdissa. Tunnin aikana käydään läpi kaikki lihasryhmät, perusliikkeitä tehden. Lopussa palauttavat venyttelyt.

Tabata
Japanilaisen pikaluisteluvalmentaja Izumi Tabatan kehittämä Tabata-treeni kehittää lihaskuntoa ja kestävyyttä nopeasti, polttaa rasvaa ja potkaisee aineenvaihdunnan kunnolla käyntiin. Vaikka treeni on lyhyt, on se todella tehokas.

Tabatassa tehdään koko 32 minuuttia töitä täysillä itseään haastaen.Liikkeitä on 8 ja ne kohdistuvat koko vartalolle haastaen voiman,tasapainon,kestävyyden ja hapenottokyvyn.Jokainen 8 liikettä tehdään 8 kerta Työjaksot kestävät 20s. Ja palautukset näiden välissä on 10s. Näin muodostuu 32min. tehotreeni joka haastaa kovakuntoisimmankin urheilijan ja nostaa kuntoa nopeasti!

FytoFit
Tanssillinen tunti jossa käytetään keppiä ja jättipalloa. Tunti sopii kaikenkuntoisille ja auttaa vahvistamaan syviä lihaksia, parantaa liikkuvuutta ja auttaa niska, hartia,- ja selkävaivoihin. Tunti lopetetaan aina rauhallisiin, avaaviin liikkeisiin. Siitä on hyvä jatkaa syvävenyttelyyn. Nämä tunnit sopivat myös hyvin alkulämmittelyksi.


Lavis

Lavis-lavatanssijumppa on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jossa tamssitaam ilman paria. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatansseja kuten humppa, valssi, polkka, foxi, salsa, jenkka, rock/jive, cha cha  ja samba. Lavatanssi on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi. Lavis-lavatanssijumpan periaatteisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi eri lavatanssilajeja ja jokainen löytää tunnilta omat tähtihetkensä!     

Toiminnallinen kuntopiiri
Toiminnallisessa kuntopiirissä käytetään hyväksi kehon omaa painoa erillaisten punnerrusten, kyykkyjen, hyppyjen ja vetoliikkeiden muodossa. Lisäksi kahvakuulat, plyobox, vastuskuminauhat sekä kuntopallot ovat apuna harjoittelussa. Harjoittelu on nimensä mukaisesti kuntopiirimäistä, yhtä liikettä tehdään noin minuutin pituinen aika, jonka jälkeen siirrytään seuraavalle pisteelle. Yhden ”setin” eli kierroksen pituus vaihtelee 5 – 9 minuutin välillä, jonka jälkeen on lyhyt tauko. Kuntopiiri kuormittaa tehokkaasti koko vartaloa. Siinä saa osansa joka treenikerta niin jalat, keskivartalo kuin ylävartalonkin lihaksisto. Kuntopiiri käy kaikille ikään- ja kuntoon katsomatta. Jos jokin liike ei onnistu esim. jonkin vamman seurauksena, niin keksitään sille korvaava liike. Kuntopiirissä on aina iloinen tunnelma, musiikki raikaa ja treeniä tehdään tosissaan. Tervetuloa kokeilemaan!

RVP
Rankka lihaskuntopainotteinen ”täsmätunti” reisille, vatsalle ja pakaroille.  Tunti koostuu alkulämmittelystä, lihaskunto-osuudesta ja venyttelyistä. Lihaskunto-osuudessa keskitytään reisi-, vatsa- ja pakaralihasten vahvistamiseen. Välineinä käytetään mm. voimatankoja ja step-lautaa. Tunti ei sisällä monimutkaisia askelsarjoja. Tunti sopii kaikille lihaskuntoharjoittelusta pitäville!

Muokkaus
Muokkaus on koko kehon lihaskuntotunti, joka sisältää perus- ja yhdistelmäliikkeitä
Helpon lämmittelyn jälkeen tehdään monipuolisia lihaskuntoliikkeitä omaa kehoa tai painoja apuna käyttäen. Paljon monipuolisia toiminnallisia harjoitteita koko keholle.

Foam Roller
Tunti tarjoaa kehollesi parasta lihashuoltoa; palautta pehmytkudosten eheys helposti, vaivatta ja turvallisesti. Rullaukset tehdään oman kehon painolla  Foam Rolleria vasten.  Foam Roller -harjoittelussa venytellään, rentoutetaan lihaksia ja lihaskalvoja. Tunnin tahti on rauhallinen ja liikkeet tehdään lattiatasossa. Foam roller -harjoittelu sopii hyvin kaikille kehonhuollosta kiinnostuneille, eikä aikaisempaa kokemusta tarvita.   Ohjatulla tunnilla pääset putkirullauksessa hyvin alkuun ja opit heti oikean tekniikan. Ota tunnille oma Foam roller mukaan

Easy Step
Energinen tunti koostuu helposta askelluksesta steppilaudalle menevän musiikin tahdissa. Aerobisella treenitunnilla kehitetään voimaa ja kestävyyttä, tunti sopii aloittelijalle, mutta kokeneempikin liikkuja pystyy haastamaan itsensä tunnilla, nostamalla lautaa ylemmäs.

Spinning + Core
Spinning +Core on yhdistelmätunti jossa 30 min osuus poljetaan spinningpyörillä eri vastuksia ja tekniikoita käyttäen, kuntoa nostattaen. Core osuus kestää myös 30 min jonka aikana keskitytään harjoittamaan keskivartaloa sekä tukilihaksia. Jumppa laittaa mm. vatsa-, selkä- ja pakaralihakset töihin.

Pilates
Tunnilla tehdään klassisen Pilateksen liikesarjaa ja edetään klassisilla siirtymillä liikkeestä liikkeeseen. Pilateksen tavoitteena on optimaalisen toiminnallisen ryhdin kehittäminen. Tähän pyritään vahvistamalla keskivartaloa, opettelemalla oikeaoppisia liikeratoja, venyttämällä kireitä lihaksia, vahvistamalla heikkoja lihaksia sekä tehostamalla hengitystä.

Pilates on löytöretki oman kehon käyttöön. Se on jatkuva ahaa-elämysten lähde, jonka avulla löytää mukavampia, vaivattomampia, ja turvallisempia tapoja olla ja liikkua. Harjoittelu lisää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, vartalon hallintaa ja kehotietoisuutta. Pilateksen opeista on hyötyä kaikessa elämässä, olit sitten jumppatunnilla, kantamassa kauppakasseja, täyttämässä tiskikonetta, kävelemässä, tanssimassa tai mitä tahansa. Huom! Klassista pilatesta ei suositella raskaana oleville tai akuuteista selän välilevyongelmista kärsiville.


Fytofit
Rauhallinen tunti jossa käytetään keppiä ja jättipalloa. Tunti sopii kaikenkuntoisille ja auttaa vahvistamaan syviä lihaksia, parantaa liikkuvuutta ja auttaa niska, hartia,- ja selkävaivoihin.
Tunti lopetetaan aina rauhallisiin, avaaviin liikkeisiin.  
 

HaNi-Halli Oy | Keskuskatu 35 | Mynämäki | Puh. 044 2222 400 | info (at) hani-halli.fi | www.hani-halli.fi

HaNi-Halli Oy Keskuskatu 35 | Mynämäki
Puh. 044 2222 400
info (at) hani-halli.fi
www.hani-halli.fi

HaNi-Halli Oy
Keskuskatu 35
Mynämäki

Puh. 044 2222 400

info (at) hani-halli.fi

www.hani-halli.fi