Ryhmäliikunta

HaNi-Hallissa voit harrastaa monipuolista ryhmäliikuntaa. Tervetuloa liikkumaan yhdessä! Ryhmäliikuntatunnille on aina tehtävä paikkavaraus. Jos olet tulossa ensimmäistä kertaa tunnille, varaa paikkasi joko sähköpostilla info@hani-halli.fi tai puh. 044-2222 400. Ensimmäisen varauskerran jälkeen voit käyttää sähköistä ajanvarausjärjestelmäämme. Varattu tunti pitää aina peruuttaa, mikäli se jää peruuttamatta veloittaa ohjelma automaattisesti yhden käyntikerran.

Ryhmäliikunnan lajiesittelyt
(tarkista kulloinkin ohjelmistossa olevat lajit ryhmäliikuntakalenterista)


Spinning
Spinning on monipuolinen laji, jossa Spinning-sisäpyörää poljetaan eri asennoissa ja erilaisilla tekniikoilla. Oikeanlainen ajotekniikka ja -asento ovat tärkeitä, jotta spinning olisi mahdollisimman tehokasta. Harjoittelun myötä tulee tunnista haastavampi vastusta säätämällä.  Tunnilla saat nopeasti tuloksia, sydän, keuhkot ja lihakset vahvistuvat kaloreiden hävitessä olemattomiin. Spinning on vertaansa vailla oleva tapa kohottaa kuntoa ilman monimutkaisia liikkeitä, hyvän musiikin ja ammattitaitoisen ohjauksen siivittämänä. Spinning ei kuormita niveliä, joten se sopii mainiosti myös nivelongelmista kärsiville tai ylipainoisille.

Latin Vibes
Hauska ja hikinen tanssitunti kuumien lattarirytmien tahtiin. Tansseina mm. salsa, reggaeton, merengue ja jive. Monipuolista vartalonkäyttöä ja pientäkoreografiaa. Ei tarvita aiempaa kokemusta, tule sellaisena kuin olet ja tanssi juuri niinkuin hyvältä tuntuu. Mukaan avoin mieli ja mukavat jumppavaatteet.

Pumppi
Tehokas voimaharjoittelutunti tangolla ja levypainoilla menevän musiikin tahdissa. Tunnin aikana käydään läpi kaikki lihasryhmät, perusliikkeitä tehden. Lopussa palauttavat venyttelyt.

Toiminnallinen kuntopiiri
Toiminnallisessa kuntopiirissä käytetään hyväksi kehon omaa painoa erillaisten punnerrusten, kyykkyjen, hyppyjen ja vetoliikkeiden muodossa. Lisäksi kahvakuulat, plyobox, vastuskuminauhat sekä kuntopallot ovat apuna harjoittelussa. Harjoittelu on nimensä mukaisesti kuntopiirimäistä, yhtä liikettä tehdään noin minuutin pituinen aika, jonka jälkeen siirrytään seuraavalle pisteelle. Yhden ”setin” eli kierroksen pituus vaihtelee 5 – 9 minuutin välillä, jonka jälkeen on lyhyt tauko. Kuntopiiri kuormittaa tehokkaasti koko vartaloa. Siinä saa osansa joka treenikerta niin jalat, keskivartalo kuin ylävartalonkin lihaksisto. Kuntopiiri käy kaikille ikään- ja kuntoon katsomatta. Jos jokin liike ei onnistu esim. jonkin vamman seurauksena, niin keksitään sille korvaava liike. Kuntopiirissä on aina iloinen tunnelma, musiikki raikaa ja treeniä tehdään tosissaan. Tervetuloa kokeilemaan!

RVP
Rankka lihaskuntopainotteinen ”täsmätunti” reisille, vatsalle ja pakaroille.  Tunti koostuu alkulämmittelystä, lihaskunto-osuudesta ja venyttelyistä. Lihaskunto-osuudessa keskitytään reisi-, vatsa- ja pakaralihasten vahvistamiseen. Välineinä käytetään mm. voimatankoja ja step-lautaa. Tunti ei sisällä monimutkaisia askelsarjoja. Tunti sopii kaikille lihaskuntoharjoittelusta pitäville!

Step
Energinen tunti koostuu helposta askelluksesta steppilaudalle menevän musiikin tahdissa. Aerobisella treenitunnilla kehitetään voimaa ja kestävyyttä, tunti sopii aloittelijalle, mutta kokeneempikin liikkuja pystyy haastamaan itsensä tunnilla, nostamalla lautaa ylemmäs.

Spinning + Core
Spinning +Core on yhdistelmätunti jossa 30 min osuus poljetaan spinningpyörillä eri vastuksia ja tekniikoita käyttäen, kuntoa nostattaen. Core osuus kestää myös 30 min jonka aikana keskitytään harjoittamaan keskivartaloa sekä tukilihaksia. Jumppa laittaa mm. vatsa-, selkä- ja pakaralihakset töihin.

Tunnilla vahvistetaan keskivartalon lihaksia sekä nostetaan sykettä yksinkertaisten liikkeiden avulla.Vauhdikkaalla tunnilla saadaan hiki pintaan ja pidetään hauskaa. 
 

HaNi-Halli Oy | Keskuskatu 35 | Mynämäki | Puh. 044 2222 400 | info (at) hani-halli.fi | www.hani-halli.fi

HaNi-Halli Oy Keskuskatu 35 | Mynämäki
Puh. 044 2222 400
info (at) hani-halli.fi
www.hani-halli.fi

HaNi-Halli Oy
Keskuskatu 35
Mynämäki

Puh. 044 2222 400

info (at) hani-halli.fi

www.hani-halli.fi