Ryhmäliikunta

HaNi-Hallissa voit harrastaa monipuolista ryhmäliikuntaa. Tervetuloa liikkumaan yhdessä! Ryhmäliikuntatunnille on aina tehtävä paikkavaraus. Jos olet tulossa ensimmäistä kertaa tunnille, varaa paikkasi joko sähköpostilla info@hani-halli.fi tai puh. 044-2222 400. Ensimmäisen varauskerran jälkeen voit käyttää sähköistä ajanvarausjärjestelmäämme. Varattu tunti pitää aina peruuttaa, mikäli se jää peruuttamatta veloittaa ohjelma automaattisesti yhden käyntikerran.

Ryhmäliikunnan lajiesittelyt
(tarkista kulloinkin ohjelmistossa olevat lajit ryhmäliikuntakalenterista)Jooga

Joogatunnilla harjoitetaan kokonaisvaltaisesti kehoa yhdistäen voimistavia ja palauttavia asentoja sekä liikesarjoja. Tavoitteena on lisätä kehon tuntemusta, voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Liikkeen ja hengityksen yhdistäminen auttavat myös mieltä rauhoittumaan. Mukaan tunnille tarvitset joustavat lämpimät vaatteet sekä halutessasi oman joogamaton.

Spinning

Spinning on monipuolinen laji, jossa Spinning-sisäpyörää poljetaan eri asennoissa ja erilaisilla tekniikoilla. Oikeanlainen ajotekniikka ja -asento ovat tärkeitä, jotta spinning olisi mahdollisimman tehokasta. Harjoittelun myötä tulee tunnista haastavampi vastusta säätämällä.  Tunnilla saat nopeasti tuloksia, sydän, keuhkot ja lihakset vahvistuvat kaloreiden hävitessä olemattomiin. Spinning on vertaansa vailla oleva tapa kohottaa kuntoa ilman monimutkaisia liikkeitä, hyvän musiikin ja ammattitaitoisen ohjauksen siivittämänä. Spinning ei kuormita niveliä, joten se sopii mainiosti myös nivelongelmista kärsiville tai ylipainoisille.

Pumppi

Tehokas voimaharjoittelutunti tangolla ja levypainoilla menevän musiikin tahdissa. Tunnin aikana käydään läpi kaikki lihasryhmät, perusliikkeitä tehden. Lopussa palauttavat venyttelyt.

Toiminnallinen kuntopiiri

Toiminnallisessa kuntopiirissä käytetään hyväksi kehon omaa painoa erillaisten punnerrusten, kyykkyjen, hyppyjen ja vetoliikkeiden muodossa. Lisäksi kahvakuulat, plyobox, vastuskuminauhat sekä kuntopallot ovat apuna harjoittelussa. Harjoittelu on nimensä mukaisesti kuntopiirimäistä, yhtä liikettä tehdään noin minuutin pituinen aika, jonka jälkeen siirrytään seuraavalle pisteelle. Yhden ”setin” eli kierroksen pituus vaihtelee 5 – 9 minuutin välillä, jonka jälkeen on lyhyt tauko. Kuntopiiri kuormittaa tehokkaasti koko vartaloa. Siinä saa osansa joka treenikerta niin jalat, keskivartalo kuin ylävartalonkin lihaksisto. Kuntopiiri käy kaikille ikään- ja kuntoon katsomatta. Jos jokin liike ei onnistu esim. jonkin vamman seurauksena, niin keksitään sille korvaava liike. Kuntopiirissä on aina iloinen tunnelma, musiikki raikaa ja treeniä tehdään tosissaan. Tervetuloa kokeilemaan!

RVP

Rankka lihaskuntopainotteinen ”täsmätunti” reisille, vatsalle ja pakaroille.  Tunti koostuu alkulämmittelystä, lihaskunto-osuudesta ja venyttelyistä. Lihaskunto-osuudessa keskitytään reisi-, vatsa- ja pakaralihasten vahvistamiseen. Välineinä käytetään mm. voimatankoja ja step-lautaa. Tunti ei sisällä monimutkaisia askelsarjoja. Tunti sopii kaikille lihaskuntoharjoittelusta pitäville!

Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily on tehokas liikuntamuoto, joka sopii kaiken ikäisille naisille, miehille ja nuorille, jotka haluavat nostaa kuntoa monipuolisesti mukavassa porukassa. Kuntonyrkkeilyssä ei otella; siinä tyrmätään kaloreiden lisäksi ainoastaan niska- ja hartiakipuja sekä stressiä kera nyrkkeily- ja pistehanskojen. Lajiharjoitteet kehittävät myös koordinaatiota ja reaktiokykyä.
Kuntonyrkkeilytunti rakentuu alkulämmittelystä, tekniikkaharjoittelusta, lihaskuntoharjoitteista ja venyttelyosuudesta. Alkulämmittelyn tarkoituksena on valmistaa keho harjoitteluun. Tekniikkaosio koostuu erilaisista nyrkkeilylyöntisarjoista sekä väistöistä, joita tehdään parin kanssa nyrkkeily- ja pistehanskoja käyttäen. Lihaskunto-osuus toteutetaan kuntopiirimäisesti ja siinä käytetään hyväksi oman kehon painoa. Lopuksi venytellään tärkeimmät lihasryhmät.

Lihaskunto + venyttely

Tunnilla tehdään monipuolinen lihaskuntotreeni koko kropalle. Välineet eri tunneilla vaihtelevat, mikä tekee tunneista monipuolisen. Välillä käytetään kahvakuulaa, välillä tankoa, kuminauhoja ym. Tällä tunnilla panostetaan myös enemmän kehon venyttelyyn ja siihen on varattu hiukan normaalia enemmän aikaa.

SuomiPop

Tuttujen ja tarttuvien suomihittien tahtiin helppoa ja tehokasta askellusta sekä lihaskuntoa. Lopussa venyttelyt. Tule nauttimaan mukavasta ja tehokkaasta tunnista!

OMNIA ™

Tämä tunti tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia kaikenlaiseen toiminnalliseen harjoitteluun; voimaa, kestävyyttä, vakautta ja liikkuvuutta, ketteryyttä ja nopeutta.
Tämä uudenlainen harjoittelumuoto on toiminnallista harjoittelua
parhaimmillaan! Treeni tapahtuu Omnia -laitekokonaisuuden ympärillä
kiertoharjoitteluna ja se kehittää voimaa, kestävyyttä, tasapainoa ja
koordinaatiota. Omnia -kokonaisuuden harjoitevalikoima on hyvin laaja, joten treeneihin ei varmasti kyllästy. 

Äijäjumppa 

Tämä tunti on miesten oma treenihetki ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta! Selkeää, vaihtelevaa, mutta haasteellista treeniä kaikille lihasryhmille. Jokainen treenaa täällä oman kuntonsa mukaan.

Step

Energinen tunti koostuu helposta askelluksesta steppilaudalle menevän musiikin tahdissa. Aerobisella treenitunnilla kehitetään voimaa ja kestävyyttä, tunti sopii aloittelijalle, mutta kokeneempikin liikkuja pystyy haastamaan itsensä tunnilla, nostamalla lautaa ylemmäs.

Spinning + Core

Spinning +Core on yhdistelmätunti jossa 30 min osuus poljetaan spinningpyörillä eri vastuksia ja tekniikoita käyttäen, kuntoa nostattaen. Core osuus kestää myös 30 min jonka aikana keskitytään harjoittamaan keskivartaloa sekä tukilihaksia. Jumppa laittaa mm. vatsa-, selkä- ja pakaralihakset töihin.
Tunnilla vahvistetaan keskivartalon lihaksia sekä nostetaan sykettä yksinkertaisten liikkeiden avulla.Vauhdikkaalla tunnilla saadaan hiki pintaan ja pidetään hauskaa. 
 

HaNi-Halli Oy | Keskuskatu 35 | Mynämäki | Puh. 044 2222 400 | info (at) hani-halli.fi | www.hani-halli.fi

HaNi-Halli Oy Keskuskatu 35 | Mynämäki
Puh. 044 2222 400
info (at) hani-halli.fi
www.hani-halli.fi

HaNi-Halli Oy
Keskuskatu 35
Mynämäki

Puh. 044 2222 400

info (at) hani-halli.fi

www.hani-halli.fi